Έχετε -50% έκπτωση σε επιλεγμένες εταιρείες. Η έκπτωση προστίθεται αυτόματα στο καλάθι σας.
Επιστροφές/Ακυρώσεις
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να την επιστρέψετε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Οι  επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα  προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα, είναι στην αρχική τους κατάσταση και η συσκευασία  των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση, τα κατεστραμμένα ή τα χρησιμοποιημένα αντικείμενα δεν θα ανταλλάσσονται ούτε θα επιστρέφονται. 
- Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 3 ημερών από την παράδοση και εμείς κατόπιν θα σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας μαζί και με τα έξοδα αποστολής. 
- Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας  και επιστραφεί για άσχετη αιτία κάποιο προϊόν, επιστρέφεται εκ μέρους μας μόνο το  χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, όμως με τα έξοδα  αποστολής (και για την αρχική παραγγελία και για την επιστροφή) επιβαρύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πελάτης. 
- Εάν επιστρέψετε αντικείμενα μιας παραγγελίας στην οποία η αρχική παραγγελία έχει  το δικαίωμα για δωρεάν προϊόν (δώρο), το δωρεάν προϊόν πρέπει να επιστραφεί και να είναι αχρησιμοποίητο, να είναι στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του  να μην έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί. Τα προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς το  πρόσθετο δωρεάν προϊόν δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται στον  πελάτη με δική του επιβάρυνση. 
- Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την  επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας. 
- Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον  οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη και η απόδειξη λιανικής. 
- Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες  από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρεία μας, έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους. 
  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζι μας μέσω email (info@beautyblossom.gr).
 
Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων 
 
Αποστολή προϊόντος 
Εφόσον έχει προηγηθεί αποστολή e mail στην εταιρεία μας , συσκευάζετε το προϊόν  στο κουτί με το οποίο σας απεστάλη. Σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε ένα  προϊόν για επιστροφή χρημάτων εάν έχει υποστεί ζημιά κατά τη μετάβαση/μεταφορά του σε εμάς, οπότε θα ήταν καλύτερο να στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την  συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας. Μέσα στο πακέτο θα έχετε  τοποθετήσει το έντυπο μας, στο οποίο και θα μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον βέβαια το προϊόν πληρεί τις  προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι  δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς  θα βαραίνουν τον ίδιο. 
 
 
Ακυρώσεις παραγγελιών 
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με  την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το  κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών.
Πίσω στην αρχή