Έχετε -50% έκπτωση σε επιλεγμένες εταιρείες. Η έκπτωση προστίθεται αυτόματα στο καλάθι σας.
Η ιστορία μας
Γνωρίζουμε καλά πλέον, πως ο πλανήτης μας, η Γη μας, δοκιμάζεται καθημερινά από εμάς και ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη μας σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι δεδομένη. Οφείλουμε να ζούμε σε αυτόν χωρίς να τον εκμεταλλευόμαστε, αλλά να τον σεβόμαστε. Είναι αυτό που όλοι εμείς έχουμε κοινό και γι’ αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να τον προστατεύσουμε, να δράσουμε ενωμένοι, κάνοντας τις σωστές επιλογές. Έτσι, με τη σειρά μας, δημιουργήσαμε μια εισαγωγική επιχείρηση, που ως στόχο έχει να αναδείξει στην Ελληνική αγορά φυτικά, φυσικά και βιολογικά προϊόντα υγείας και περιποίησης, που ήδη είναι αρκετά διαδεδομένα στο εξωτερικό.
"Change is hard at first, Messy in the middle & Gorgeous at the end"
- Robin Sharma

Το πλεονέκτημά μας;

Είναι τα προϊόντα με προέλευση από χώρες του εξωτερικού, και τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα μέχρι τώρα στην Ελληνική αγορά. Προσεκτικά επιλεγμένα, είναι όλα οικολογικά και κατασκευασμένα κατά βάση από φυσικά συστατικά, παρασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι φιλικά προς κάθε πηγή ζωής και γι’ αυτό δεν γίνονται πειράματα σε ζώα. Ανήκουν σε εταιρείες διεθνώς αναγνωρισμένες, η κάθε μια κορυφαία στο είδος της, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα με αφετηρία τη γη και τη φύση.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Έχοντας στο μυαλό μας την φράση του Robin Sharma και την φύση ξεκινάμε ένα κίνημα αλλαγής, αλλάζοντας τις συνήθειές μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον, δεν σημαίνει ότι δεν προστατεύουμε το δέρμα μας. Ξεκινώντας από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, προωθώντας προϊόντα τα οποία προέρχονται από τη φύση χωρίς να την εκμεταλλεύονται. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι η επιχείρησή μας είναι eco-friendly και στην ίδια τη λειτουργία της. Έχουμε ως στόχο να συμβάλουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, συνεπώς κάθε συσκευασία μας προέρχεται από βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα υλικά. - Leave no trace - Επειδή το κάθε λίγο μετράει, προσφέρουμε διανομή με ποδήλατο σε όλες τις περιοχές που αυτό είναι δυνατόν, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των ρύπων.

Και πιο συγκεκριμένα;

Σε περίπτωση που θα αναρωτιέσαι ποιος τα γράφει όλα αυτά, είμαι η Σωτηρία, γεννημένη σε μια επαρχιακή πόλη, όπου η φύση πρωταγωνιστεί καθημερινά. Όπου η οικογένειά μου εξαρτάται από αυτήν, καθώς οι γονείς μου επαγγέλονται αγρότες. Ίσως αυτό να είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ζωής μου, γιατί μου δίδαξαν να σέβομαι και να φροντίζω τη φύση, γιατί πάντα θα στο ανταποδώσει με τον τρόπο της. Μπορεί να μην ακολούθησα τα χνάρια των γονιών μου επαγγελματικά, αλλά σίγουρα πήρα και εγώ το μικρόβιο να ανατρέχω πάντα στη φύση. Και πιο συγκεκριμένα για τα καλλυντικά, τα οποία προέρχονται από αυτήν. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα για την επιχείρησή μου, το όνομα της οποίας είναι Beauty Blossom. Και γιατί Beauty Blossom;; Διότι αντιπροσωπεύει την ομορφιά που δημιουργείται από ένα μόνο μικρό άνθος και τα οφέλη αυτού στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και φροντίδας. Beauty Blossom λοιπόν, για μια σημαντική αλλαγή στην ζωή μας τώρα, και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας στο μέλλον.
Πίσω στην αρχή